Ongediertebestrijding (Pest Control)

Al meer dan 75 jaren lang staat Desinfecta Croes garant voor service en kwaliteit op gebied van ongediertebestrijding. Door deze jarenlange ervaring en gebruik van professionele producten en materialen, kunnen wij voor zo goed als elk pestprobleem een doeltreffende en effici├źnte oplossing bieden. Een degelijke opvolging ter plaatse is dan ook een must om voorgoed van dit probleem verlost te raken.

Wij maken geen onderscheid tussen particulieren of bedrijven; ons enige doel is u van alle ongedierte te verlossen. Graag komen wij ter plaatse voor het opmaken van een vrijblijvende offerte met een oplossing op maat van uw probleem.

Er bestaat ook een mogelijkheid om een overeenkomst af te sluiten om uw gebouw(en) door ons ongediertevrij te houden. Op regelmatige basis voeren wij inspecties uit, wordt het lokaas aangevuld, worden de lokaasdozen en vallen gereinigd en worden aantastingen gemeld via DRS (Descroes Reporting System): Dit is een eigen ontwikkelde methode die de klant en ons een duidelijk overzicht geeft van de problemen zodat wij dit nauwkeurig kunnen opvolgen en waar nodig kunnen ingrijpen. Deze opvolging garandeert een beperking van het probleem.